Coaching

Anne Hjælmsø har gennem en lang årrække arbejdet som coach og vejleder og er desuden frivillig mentor i flere sammenhænge.

Annes samarbejdspartnere siger, at hendes styrke ligger i blandingen af empati og kreativitet. Mennesker betror sig til hende, og hun kan ofte nå bag om de udfordringer, som personerne slås med. Anne får via spørgsmål, den anden til at erkende, hvor tornen sidder og så han selv bliver klar over, hvordan den kan pilles ud. Anne er kendt for sine konstruktive ideer og for at overraske folk med forslag, der bringer dem videre.

Det er ikke sjældent, at en person kommer med en sag, som viser sig at dække for et dybere liggende problem, der trænger til at blive åbnet for og set på fra andre vinkler.

Det kan handle om udfordringer på jobbet, lyst til at skifte til et andet fag, ønsket om at udvikle et kreativt område – eller om ømme ting i privatlivet.

…. Siver der alligevel bitter saft ud?

…eventyrfiguren. Måske er det nu, du skal droppe skæbnens gunst og selv tage fat på at ændre, det som er forkert. De værdier, som for alvor betyder noget for dig, ligger måske et andet sted, end der hvor du tror.

Der er lukket for kommentarer.